header

Wil je meteen informatie aanvragen?

 Escape city game17109860 s 2

Speel dit spannende ontsnappingsspel... Weet jij met jouw team
op tijd de gijzelaars te bevrijden?

Een geweldige Escape game in jouw favoriete stad in Noord-Holland!

 

Westfriese Uitjes biedt het geweldige nieuwe spel Escape city game aan in hartje Hoorn, Alkmaar, Enkhuizen of indien gewenst op andere locaties. Teambuilding, logisch nadenken en snelheid zijn bij dit spel van groot belang. Escape city game is daarom erg leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!

Bij dit spannende, interactieve en vooral uitdagende spel is het aan jullie de taak om de door mister Greedy gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen. Deze hebberige mister houdt diverse rijke personen vast zoals John van Mollenstein, baron van Bruins tot Sloten en Joop Eindeloos. Het doel? Zijn eigen imperium te vergroten. It's all about the money...

Dit gaat natuurlijk niet zomaar! Met behulp van een GPS apparaat moet ieder team binnen een kleine 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars uit hun 'kamers' bevrijden. De teams gaan op pad om de locaties te zoeken en zo te ontdekken waar het pand staat waar deze gijzelaars zich bevinden. De locaties zijn onder andere te traceren via GPS en de foto's die je meekrijgt. Laat je hersenen goed kraken en los de raadsels op, zodat je met jouw team punten kan verdienen om uiteindelijk de juiste code van de kluis te kraken. Daarin bevinden zich het extra losgeld en de locatie waar mister Greedy zich schuilhoudt. Vindt die schurk!

Welk team bevrijdt het snelst alle gijzelaars en laat ze weer veilig terugkeren naar huis? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd!

Maar wees snel: de klok tikt… Dus ga op pad met dit spannende 'Escape city game'!

Het Escape City Game is ook te reserveren in een junior versie. Bij de junior versie zijn de raadsels aangepast. Geschikt voor plm. 10 jaar en ouder.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Westfriesland en elders in Noord-Holland. Keuze uit Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam en Medemblik  
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, begeleiding Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen. 

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Moord in Hoorn'.

                                      
                                                                                               button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl