header

Wil je meteen informatie aanvragen?

 

Rondje Hoorn

Leer de VOC-stad Hoorn kennen te voet en vanaf het water!   img 1567

 

Hoorn heeft prachtige plekjes, er is veel te zien in deze mooie stad. De ontdekkingsreis door Hoorn start met een boottocht onder begeleiding van onze vrolijke schipper. Terwijl jij van een drankje geniet, vertelt hij leuke verhalen over alle  locaties en bijzondere plekjes die je vanaf het water ziet. In deze rustig tuffende sloep en met het kabbelende water om je heen, kom je helemaal tot rust! Na 45 minuten varen is het echter tijd om aan wal te gaan, en neemt de humorvolle stadsgids het stokje over.

Onze gids loopt door het centrum en het havengebied van Hoorn. Hofjes, oude kloosters, boefjes en helden, van alles passeert de revue. Verhalen over J.P. Coen, de weeskinderen, het oude ziekenhuis, schuinsmarcheerders die het ruime sop kozen en nog veel meer: na deze middag neem je bijzondere feiten en verhalen mee naar huis!

Kortom: een geweldige tocht door Hoorn zowel op het water als aan wal! Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst te starten met de stadswandeling en vervolgens de boottocht te doen.

Prijs: € 23,50 p.p. (excl btw) 
Duur: 1 en 45 minuten uur (45 minuten varen en 1 uur wandelen)
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: boottocht, drankje gedurende boottocht, begeleiding schipper, begeleiding stadsgids.

 

                                                                                      button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl