header

Wil je meteen informatie aanvragen?

West-Friese Highland Games  Highland games hoorn enkhuizen spel uitje groepsuitje personeelsuitje team west friesland

Een origineel teamuitje voor dames en heren met spierballen!


Is het tijd voor een sportief dagje uit waarbij teambuilding het belangrijkste ingrediënt is? Dit is een echt 'steek je handen uit de mouwen uitje', want tijdens dit originele dagje uit zijn jullie spierballen niet onbelangrijk. Dus stroop je mouwen op en ga aan de slag. Of, zoals de Schotten het zeggen: 'Ai lassie and laddie, let's get to work!'

Honderden jaren geleden zijn de Highland Games ontstaan in het clansysteem van de Schotse hooglanden. Voor de koningen van Schotland was het ook een handige manier om sterke mannen te rekruteren voor het leger. Zij lieten de heren meedoen aan deze Games om hen de kans geven te bewijzen wat ze waard waren. Een goede manier om te 'battelen' en om het kaf van het koren te scheiden: waren de strijders dapper en sterk genoeg om deel te nemen?

Wat is de bedoeling tijdens dit stoere uitje?
Nadat de teams zijn geformeerd, volgt een duidelijke uitleg. En dan is het tijd om te laten zien wat jullie aan power in huis hebben. In de komende uren testen we diverse disciplines: kracht, teamspirit, communicatie, samenspel, en vooral een heleboel lol!

Onder de teams worden verschillende krachtmetingen verricht; touwtrekken, jutezak werpen, band trekken en vaten rollen zijn hier enkele voorbeelden van. Maar niet alleen met kracht behalen jullie de punten. Tijdens het kopspijkerspel wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Onder luid gejuich (hilariteit alom uiteraard!) leggen jullie in het gezelschap van je medestrijders de beproevingen af.

De Highland Games van Westfriese Uitjes bieden van alles wat, en zijn daarom een zeer geschikte activiteit voor vrijgezellenfeesten, teambuilding en bedrijfsuitjes. Uiteraard hebben wij spellen gekozen die niet gevaarlijk zijn, en ook door de minder sterke dames en heren zijn uit te voeren.

Aan het einde van een oergezellige middag kan iedereen onder het genot van een drankje in een leuke brasserie, tijdens de prijsuitreiking vernemen welk team gewonnen heeft!

Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Julianapark te Hoorn, of elders in West-Friesland in een groene omgeving. Indien gewenst kan het spel op locatie worden gespeeld.
Minimum aantal deelnemers: 15
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik alle spelmaterialen Highland Games, vervoer heen/retour alle spelmaterialen naar locatie uitje, prijzen voor de winnaars.

Indien gewenst verzorgt Westfriese Uitjes tegen een kleine vergoeding drankjes tijdens het spel.

Andere mensen bekeken ook Parkgolf

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl