header

 

Muziek spel gps hoorn uitje teambuilding bedrijfsuitje kerst workshop westfriesland

Music city game   

Een uniek en uitdagend stadsspel waarbij muziek de rode draad is. Music maestro!      

 

 

Muziek is de rode draad in ieders leven! De een gooit de haren lekker los op rock of punk, de ander luistert liever naar de klassieke noten van Bach. Veel mensen houden van de swingende jaren '70 soulmuziek of de discoclassics. Vraag naar  Madonna, Prince, George Michael of Phil Collins, en menigeen weet dat dit iconen uit de jaren '80 en '90 zijn. En of je nu van Ierse folkmuziek houdt of liever luistert naar house, iedereen heeft wel een favoriet muziekgenre!

En laten wij dit nou allemaal samengevoegd hebben in een geweldig stadsspel! Boek het Music city game, en je hebt een uitje bomvol vragen, muziekfragmenten en uitdagende opdrachten met het thema..... music maestro! Voordat we gaan starten krijgt ieder team een GPS apparaat, een MP3 speler en de spelformulieren uitgereikt. Tijd om gewapend met de Music city game materialen de stad in te gaan en te testen wie de grootste muziekkenner is! Je hoeft overigens voor dit spel geen uitgebreide muziekkennis te hebben: er is altijd wel iemand die het antwoord op de vraag weet.

Op het GPS apparaat staan 'waypoints' (GPS punten) met de naam van een zanger, zangeres, muzikant of band. Deze waypoints link je aan een foto van de desbetreffende zanger(es) of band die ergens in het centrum van de stad is genomen. Ben je op de locatie gearriveerd? Dan maak je een foto met je telefoon van de juiste locatie en WhatsAppt deze naar de activiteitenbegeleider. Stap 1 van het spel is afgerond: de juiste locaties spotten! Nu komt stap 2: je krijgt via WhatsApp muziekvragen en opdrachten die je dient uit te voeren met behulp van de MP3 speler. De antwoorden schrijf je op het spelformulier. Weet jij met jouw team binnen de tijd alle locaties te spotten, de muziekvragen goed te beantwoorden en de uitdagende opdrachten uit te voeren?

Tijdens dit originele en leuke stadsspel passeren vele uiteenlopende vragen de revue. Ook voer je met je team bijzondere opdrachten uit. Kortom: we stellen je creativiteit, muziekkennis en misschien ook wel je stembanden behoorlijk op de proef! Dit spel zal voor iedereen, ongeacht het 'bouwjaar', een feest van herkenning zijn!

Omdat je samenwerkt in dit leuke stadsspel is het ook zeer geschikt voor een teambuildingsuitje.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland en daarbuiten. Keuze uit Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam en Medemblik 
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, gebruik MP3 speler, begeleiding Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen. 

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.


                                                                              button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl