header

Wil je meteen informatie aanvragen?

 

 

Escape roomescape slot

Daag jezelf en je vrienden of collega's uit: speel ons spannende escape room spel!  

 

 

Westfriese Uitjes daagt jullie uit om mee te doen met het spannende Escape room West-Friesland! En je moet flink aan de bak, want er is een moord gepleegd: de lokale crimineel Harry H. is vermoord aangetroffen voor het huis van zijn minnares. Wie heeft hem omgebracht? De politie tast in het duister. Er was wel een getuige, maar die durft uit angst voor represailles niets te zeggen. Deze getuige heeft de naam van de moordenaar verborgen in een kluis. Aan jullie de opdracht om de naam van de moordenaar te achterhalen. Kraak die kluis!

In teams ga  je de strijd aan en zoek je codes, en los je puzzels en uitdagende raadsels op. Verzamel zoveel mogelijk informatie en zet die op een rijtje. Zie jij dan de rode draad in dit spel? Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning nog verder op met geweldige spellen; op weg naar de 'uitgang' komen jullie het grote sleutelspel maar ook andere interactieve uitdagingen tegen. Als een echte Hercule Poirot ga je aan de slag: we testen niet alleen hoe scherp jij bent, maar ook hoe scherp je gehoor is. Net als in een echte escape room moet je je hersenen flink laten kraken om als eerste de kluis te openen!

Extra verrassing: een dubbele escape 'ontsnapping'! Welk team kraakt aan het einde van het spel de kluis en vindt de naam van de moordenaar? Wie krijgt dat grote hangslot open? Slechts één sleutel is de juiste en past op het grote slot. De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt om een sleutel uit te kiezen... Een beetje geluk helpt zeker mee. Een geweldig spel waarbij er maar één team de winnaar kan zijn en er met de prijzen vandoor gaat!

Dit spel wordt gespeeld in een horecagelegenheid. Het spel zal plaatsvinden in een ruimte waarbij men niet wordt 'opgesloten'.

Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en indien gewenst, ook elders in Noord-Holland
Minimum aantal deelnemers: 10

Het is ook mogelijk om dit spel te spelen in combinatie met een lunch of diner. Voor het dinerspel (driegangendiner) rekenen wij € 42,50 p.p. (excl. btw).
De lunchvariant (2 gangen) bedraagt € 34,50 p.p. (excl. btw). Er zijn 3 spelronden. De spellen zijn exclusief drankjes.

 

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, prijzen voor het winnende team, gebruik van alle spelmaterialen.

 

                                                                                           button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl