header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel 'Moord in Amsterdam'

istock moord in amsterdam 2

Wie oh wie heeft slager van Kampen vermoord? Ben jij de superdetective van Amsterdam?   

 

 

 

Wie heeft slager van Kampen zo bruut om het leven gebracht? De arme man is levenloos aangetroffen, maar niemand weet iets van deze vreselijke situatie af... Aan jouw team de taak om te ontdekken wat er precies is gebeurd!

Met dit leuke interactieve en spannende GPS spel probeer je middels GPS opdrachten en vragen uit te vinden op welke locatie de slager vermoord is. Tevens probeer je te achterhalen hoe deze arme man nou om het leven is gekomen. Is jouw team het snelste en slimste? Wie weet alle vragen goed te beantwoorden, de foto's bij de GPS locaties te spotten en de opdrachten het beste uit te voeren? Dan ben jij de winnaar en de 'superdetective' van Amsterdam!

Omdat je als team moet samenwerken, is dit spel zeer geschikt voor teambuilding. Maar ook met jouw familieuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag zal deze activiteit leiden tot hilariteit en veel plezier! Dit uitje is te boeken op diverse plaatsen in Noord-Holland.

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Schagen.
Minimum aantal deelnemers: 12

Dit spel is inclusief: 
begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten en alle materialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Het is tevens zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'Escape city game'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl