header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel 'Ik hou van Amsterdam'

Een uitdagend en gezellig GPS spel in het centrum van deze bruisende stad!  Amsterdam verlicht s avonds NHU

 

 

 

 

Wie kent Amsterdam niet: de wereldberoemde stad die bekend staat om haar grachten, kleurrijke bezoekers en inwoners, om de vele restaurantjes en winkels, de coffeeshops en talloze 'things to do'! Er is dan ook niets leukers dan om deze bruisende stad in te gaan met een een uitdagend GPS spel. Een spel waarbij het gaat om zoveel mogelijk punten te verdienen met jouw team. Los de vragen op, spot de locaties met behulp van het GPS apparaat en ga de uitdagingen aan die je tegenkomt onderweg. Let's go!

Dit uitje, dat zeer geschikt is voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of vriendenuitjes, is een grappig spel waarbij je gewapend met een GPS apparaat op op zoek gaat naar bekende en minder bekende plekjes in Amsterdam. Kijk goed en wees scherp: je dient de snapshots van Amsterdam te linken aan de juiste GPS locaties. Onderweg beantwoord je  uitdagende en leuke vragen over good old Amsterdam. Van alles passeert de revue, dus jullie kennis over onze mooie hoofdstad wordt flink op de proef gesteld!

Gedurende het spel staat onze begeleider je ook nog op te wachten met uitdagende bonusopdrachten: een extra mogelijkheid om met jouw team punten te verdienen!  Je creativiteit en behendigheid worden daarbij aardig getest...

Welk team is snel klaar met dit uitdagende spel en zal er met de eeuwige roem en de prijzen vandoor gaan? Boek ons originele GPS spel 'Ik hou van Amsterdam', en beleef een oergezellige dag met je collega's, vrienden of familie!

Dit spel is ook te reserveren in de volgende thema's: 'Ik hou van Alkmaar', 'Ik hou van Hoorn', Ik hou van Haarlem' en 'Ik hou van Schagen'.

Prijs:
€ 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Amsterdam. Indien gewenst kan dit spel ook geboekt worden in de volgende steden: Hoorn, Schagen, Alkmaar, Haarlem.
Minimum aantal deelnemers: 12


De activiteit is inclusief:
begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik van GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag. 

 

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl