header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Polaroid party!Polaroid party uitje spel team vrijgezellenfeest hoorn enkhuizen amsterdam

Ontdek de highlights in jouw favoriete stad met dit polaroid selfie spel.  

 

 

 

 

 
Zoek je een leuke manier om Enkhuizen, Hoorn, Alkmaar, Amsterdam of een andere gezellige stad in Noord-Holland te ontdekken? Boek dan dit geweldige stadsspel: Polaroid party! Bij dit spel gaat het om het maken van originele en leuke 'snapshots' van de highlights in de van jullie keuze. Polaroid party staat garant voor veel lol en gezelligheid!

Hoe werkt dit spel? Nadat jullie op de startlocatie zijn aangekomen, geeft de spelbegeleider de groep de spelmaterialen en legt het spel uit. Belangrijk onderdeel is dus de 'good old' polaroid camera! De groep wordt in kleinere groepjes verdeeld. Nadat ieder team een leuke naam heeft bedacht, kan het polaroid spel beginnen!

Behalve een polaroid fototoestel krijgt elk team ook een spelformulier met cryptische vragen en opdrachten mee. Iedere stad heeft zo zijn eigen bijzondere en mooie plekjes: bekende en minder bekende locaties. Aan jullie de taak om de juiste locaties te vinden en er de polaroidopdracht uit te voeren. Of het nou om de Scheepsjongens van Bontekoe in Hoorn gaat, De Dam in Amsterdam, de Drommedaris in Enkhuizen of de 'Grote kerk'  in Schagen: leer jouw favoriete stad kennen door middel van dit leuke, soms hilarische spel! Omdat je teamleden ook op de foto staan, heb je na het spel  een hoop leuke herinneringen die je mee naar huis kan nemen.

Wie heeft aan het einde van het spel alle locaties gevonden, de vragen goed beantwoord en de meest originele 'polaroids' gemaakt? Terwijl jullie op de eindlocatie genieten van een heerlijk drankje, zal onze enthousiaste begeleider de polaroidfoto's streng doch rechtvaardig beoordelen. En dan vindt de prijsuitreiking plaats. Het team dat de meeste punten heeft verdiend is de 'polaroid party master' van de dag, en gaat behalve met de eeuwige roem ook met leuke prijzen naar huis!

Met de polaroid party wordt je, door het gebruik van onze pastelkleurige vintage polaroid camera's, teruggeworpen in de tijd. Houd er rekening mee dat de foto's uit deze camera's, - zeker bij buitenfotografie - niet van topkwaliteit zijn, maar dat je wel weer de charme van weleer ervaart!

Dit spel is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.


Prijs:
€ 30,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of indien gewenst elders in Noord-Holland (Volendam, Amsterdam, Haarlem, Volendam, Bergen, Schagen)
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik polaroidcamera + foto materiaal, spelmaterialen, 1 drankje p.p. na afloop spel (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, fotoboekje voor meenemen polaroidfoto's.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Ik hou van Holland'


button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl