header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Escape city game

Speel dit spannende ontsnappingsspel, en probeer met jouw team op tijd de gijzelaars te
bevrijden. 17109860 s 2Een geweldige Escape game in jouw favoriete stad in Noord-Holland. Uitdagend en origineel!

Westfriese Uitjes biedt Escape city game aan in het hart van Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Enkhuizen of indien gewenst op andere locaties, waarbij teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Escape city game is erg leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!

Bij dit spannende, interactieve en vooral uitdagende spel is het aan jullie de taak om de door mister Greedy gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen. Deze hebberige schurk heeft diverse rijke personen zoals John van Mollenstein, baron van Bruins tot Sloten en Joop Eindeloos gegijzeld, om zo zijn eigen imperium te vergroten. 'It's all about the money'...

Dit gaat natuurlijk niet gemakkelijk! Met behulp van een GPS apparaat moet ieder team binnen een kleine 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars uit hun 'kamers' zien te bevrijden. De teams gaan op pad om locaties te traceren, en zo te ontdekken waar het pand met de gijzelaars staat. De locaties zijn onder andere te vinden via GPS en de foto's die je meekrijgt. Laat je hersenen werken en los de raadsels op, zodat je met jouw team punten kan verdienen om tenslotte de code van kluis te kunnen kraken. Daarin bevinden zich het extra losgeld én de locatie waar mister Greedy zich schuilhoudt.

Welk team bevrijdt de gijzelaars het snelst en laat ze weer veilig naar huis terugkeren? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd!

Maar wees snel: de klok tikt… Dus mobiliseer je team en ga op pad met het spannende 'Escape city game'!

Het Escape city game is ook te reserveren in een junior versie. In deze versie zijn de raadsels aangepast. Geschikt voor plm. 10 jaar en ouder.

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkuizen, Medemblik, maar ook in Alkmaar, Amsterdam, Schagen, Haarlem en op aanvraag in andere leuke plaatsen in Noord-Holland
Minimum aantal deelnemers: 12

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, begeleiding Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle spelmaterialen. 

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

                                      
                                                                                               button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl