header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Escape dinerspelEscape diner eten feest uitje West Friesland Alkmaar

Een superspannend dinerspel! Los jij met jouw team de uitdagende raadsels op en kraak je de kluis? 

 

Westfriese Uitjes verzorgt een spannend dinerspel dat beroep doet op je detectivekwaliteiten. Een Escape room, maar dan verpakt in een gezellige avond uit: een Escape dinerspel! Je moet flink aan de slag als speurneus, want er is een moord gepleegd: de lokale crimineel Harry H. is in koelen bloede omgebracht en aangetroffen voor het huis van zijn minnares. Wie heeft hem vermoord? De enige getuige durft uit angst voor represailles niets aan de politie te vertellen. Deze getuige heeft de naam van de moordenaar echter verborgen in een kluis. Aan jullie de taak om de naam van de moordenaar te achterhalen. Kraak die kluis!

In teams ga je aan tafel de strijd aan en zoek je codes en los je puzzels en uitdagende raadsels op. Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning nog verder op met extra, interactieve luisterspellen. Je gaat als een echte Sherlock aan de slag: we testen niet alleen hoe scherp jij bent maar ook hoe scherp je gehoor is!

Het wordt een dubbele Escape 'ontsnapping': wie krijgt het grote hangslot open, en welk team kraakt aan het einde van het spel de kluis en vindt de naam van de moordenaar? Het doel van het hangslot openen is om extra punten te verdienen: los je een raadsel op, dan mag je een sleutel kiezen uit de selectie. Welke sleutel is de juiste en past op het grote slot? De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt om het slot te openen... Een beetje geluk helpt zeker mee!

Daarnaast los je specifieke raadsels op waarbij je cijfers kan verdienen. Deze cijfers leiden aan het einde van het spel tot de juiste kluiscode. Het team dat tijdens het dinerspel de meeste cijfers bij elkaar heeft gesprokkeld, mag als eerste de kluis openen! 

Ondertussen geniet je van een heerlijk driegangendiner. De aanwijzingen leiden uiteindelijk naar de juiste code, maar het vergt veel denk- en doordenkwerk. Naarmate de tijd vordert ontstaat er een zinderende strijd… Welk team weet de cijfers voor de kluis en de dus de grote ontknoping te bemachtigen?

Heb je zin in een uitdagend uitje met een groot competitief element? Boek dan ons Escape dinerspel, verzorgd door Westfriese Uitjes!

Prijs: € 42,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 39,95 p.p. (excl. btw) voor 25 personen en meer
Duur: 4 uur
Locatie: West-Friesland: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en indien gewenst, ook elders in Noord-Holland
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of meer dan 35 deelnemers: prijs op aanvraag

De activiteit is inclusief: begeleiding van quizmaster, driegangendiner, gebruik van alle spelmaterialen, audio-apparatuur, prijzen voor de winnaars.

De dinerquiz is exclusief drankjes. De drankjes kunnen op basis van nacalculatie of met een drankarrangement per uur besteld worden. Drankarrangement per uur  € 6,50 p.p.: onbeperkt huiswijn, bier, fris, koffie, thee. Een drankarrangement gedurende het gehele spel is € 26,- per persoon voor 4 uur onbeperkt drank (Hollandse bar).

Wij werken onder andere samen met de volgende restaurants:
* Restaurant 'de Ridderikhof' - Hoorn
* Restaurant 'Velius' - Hoorn
* Restaurant 'de Nadorst' - Hoorn
* Restaurant 'Mos' - Hoorn
* Restaurant 'Babylon' - Heerhugowaard
* Restaurant 'de Grost' - Grosthuizen
* Restaurant 'Eetcafe 70' - de Goorn
* Restaurant 'Damhotel' - Edam
* Restaurant 'Spaander' - Volendam
* Restaurant 'Rumours' - Medemblik
* Restaurant 'Stationscafe' - Enkhuizen
* Restaurant 'Strandpaviljoen 'Enkhuizen' - Enkhuizen
* Restaurant 'Piet Pann' - Schagen

Andere mensen bekeken ook 'Bikken & klikken'

                                                                                                   button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl