header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Westfriese Uitjes verzorgt naast (bedrijfs) uitjes ook zakelijke evenementen. 

Of het nu een incentive, de organisatie van een jaarvergadering, de opening van een bedrijfspand of een ander zakelijk evenement betreft, bij ons is de volledige productie van A tot Z in vertrouwde handen. Door onze jarenlange ervaring en uitstekend 'organiseertalent', maken we van alle evenementen een succes! Catering op locatie, het gehele programma voor een incentive, een knalfeest met DJ en thema aankleding, alles is mogelijk. Of heb je liever een compleet avondvullend programma met stand-up comedy en aan tafel geserveerd ‘fancy fast food’ voorzien van het bedrijfslogo? Westfriese Uitjes denkt graag met de klant mee.

Of je nu een gezellige activiteit met vrienden of familie zoekt of een zakelijke bijeenkomst zoals een personeelsfeest, teambuilding event, presentatie, workshop, training of congres, Westfriese Uitjes kan je de gehele planning en uitvoering voor jullie event uit handen nemen. Daarbij beperken wij ons niet tot onze ‘home base’ Hoorn, maar organiseren we ook events elders in Noord-Holland, desgewenst door heel Nederland!

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Referenties incentives
Dansschool Alina: dansreizen in 2012, 2014, 2015 en 2016 van 4 dagen naar onder andere Istanbul, Marrakech en Barcelona inclusief het gehele dag- en avond programma met verschillende activiteiten en workshops.
Reis Zuid-Afrika: gehele programma + hotel en route uitgezet voor drieweekse reis.
Golfreis Zuid-Frankrijk: voor een groep enthousiaste golfers in 2013 inclusief greenfees/diners/hotel/activiteiten op vrije dag. 

Referenties grotere evenementen
Opening nieuw bedrijfspand - Deloitte 2011
Grote bedrijfsdag PWC 120 personen - 2011
Trainingsdag met presentaties -  bouwbedrijf 2012
Bruiloft familie Mettivier Meijer - 2014
Jubileum weekend Westfriese Golfclub - 2015
Spinaker jaarevenement Alkmaar - 2017
HOC Ducktour - 2017

istock toastenchampagne