header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Oud Hollandse spellen

Oud Hollandse spelletjesVersla jouw collega, team, vriend of familie met de Oud Hollandse spelletjes: 100% garantie voor een oergezellige middag!
Gezellig aan de slag met Oud Hollandse spelletjes, de spelletjes van weleer! Onder het genot van een drankje speel je deze nostalgische spelen die er 100% zeker voor zorgen dat iedereen fanatiek aan de slag gaat. Wil jij je moeder, opa, collega of vriend verslaan met onder andere sjoelen, ringwerpen, hoedje wip, slingerplank of labyrint. Of ben jij vingervlug en een kanjer in muntje schuiven en overleef je het ijzingwekkend spannende spel 'spiraal'? Ben jij de meest behendige speler?!

Uiteraard krijgen de winnaars een leuke prijs! West-Friese kneuterige gezelligheid ten top met deze nostalgische Oud Hollandse spelletjes! Dus boek de Oud Hollandse spellen en ga een gezellige middag tegemoet! Uiteraard geniet je tijdens de spellen van een lekker drankje.

Prijs: € 17,50 p.p. (excl. btw) voor 10-20 personen.
Prijs:  € 14,50 p.p. (excl. btw)  voor 20-35 personen.
Prijs: € 12,- p.p. (excl. btw) vanaf 35 personen
Duur: plm. 1,5 met uitloop naar 2 uur
Locatie: West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers, prijs op aanvraag

Het is tevens mogelijk om de spellen te huren en op uw eigen locatie te spelen. Prijs huur pakket met 7 spellen: € 135,-
Dit is inclusief: haal/brengkosten in de regio West-Friesland, scoreformulieren, gebruik alle spellen/materialen, 21% btw.
De spellen die binnen het spellenpakket vallen: sjoelen, labyrint, hoedje wip, slingerplank, ring werpen, slingerkegel, blik gooien.

Deze activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik alle spelen, spelmaterialen, 1 drankje p.p., prijzen voor de winnaars, huur locatie.


Andere mensen bekeken ook 'Pubquiz'
button rood met witte letters